OR
Pilt on illustreeriv. Tegelik pakend, värv ja vorm võivad erineda. Piltide kasutamine Selver ASi nõusolekuta keelatud.
Segu kartuli-hakklihavormile, MAGGI, 42 g
Ribakood | 7613032601584 |
---|---|
Tootja | NESTLE |
Päritolumaa | Poola |
Tootekirjeldus
Segu kartuli-hakklihavormile, MAGGI, 42 g
Koostis
Kuivatatud köögiviljad 35, 5% (sibulad, punane paprika, küüslauk, mädarõigas), NISU JAHU , modifitseeritud tärklis, keedusool, lõhna- ja maitseained (GLUTEEN iga), maitsetaimed 5% (majoraan, petersellilehti, tüümian, basiilik), vürtsid (köömned, must pipar, loorber, koriander, tšillipipar), pärmiekstrakt, suitsutatud searasv, suhkur, hape (sidrunhape).
Allergeenid
Nisu, gluteen. Toode võib sisaldada muna, soja, selleri, piima ja sinepi osakesi.
Toitumisalane teave
100 grammi kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus (KJ/Kcal) | 359,8kJ/86kcal |
Rasvad (g) | 4,30 |
Millest küllastunud rasvhapped (g) | 1,30 |
Süsivesikud (g) | 6,30 |
Millest suhkrud (g) | 0,40 |
Valgud (g) | 4,90 |
Sool (g) | 0,90 |
Säilitamine ja kasutamine
Säilitada kuivas ja jahedas.
Ostunimekiri: 350 g taist sealiha, 400 g kartuleid,200 g porgandeid, 1 sibul (keskmise suurusega). 4 portsjonit. Valmistamisaeg 45-50 min.
Valmistamine: 1. Lõika taine sealiha ja kooritud keetmata kartulid väikesteks tükkideks, viiluta kooritud porgandid. Lõika sibul pooleks ja seejärel viiluta. 2. Prae sealiha tükke praepannil või potis kuuma õli sees umbes 5 minutit. Seejärel lisa porgandiviilud ja sibul ning prae segu veel mõni minut. 3. Lisa ka kartulitükid. 4. Paki sisu sega täpselt 400 ml veega. Kalla saadud segu sealiha ja aedviljade peale. Lase keema tõusta ja hauta kaane all madalal kuumusel 30-35 minutit aeg-ajalt segades.
Ostunimekiri: 350 g taist sealiha, 400 g kartuleid,200 g porgandeid, 1 sibul (keskmise suurusega). 4 portsjonit. Valmistamisaeg 45-50 min.
Valmistamine: 1. Lõika taine sealiha ja kooritud keetmata kartulid väikesteks tükkideks, viiluta kooritud porgandid. Lõika sibul pooleks ja seejärel viiluta. 2. Prae sealiha tükke praepannil või potis kuuma õli sees umbes 5 minutit. Seejärel lisa porgandiviilud ja sibul ning prae segu veel mõni minut. 3. Lisa ka kartulitükid. 4. Paki sisu sega täpselt 400 ml veega. Kalla saadud segu sealiha ja aedviljade peale. Lase keema tõusta ja hauta kaane all madalal kuumusel 30-35 minutit aeg-ajalt segades.