OR
Pilt on illustreeriv. Tegelik pakend, värv ja vorm võivad erineda. Piltide kasutamine Selver ASi nõusolekuta keelatud.
Segu Idea kanale küüslauguga, MAGGI, 30 g
Ribakood | 7613034461827 |
---|---|
Tootja | NESTLE |
Päritolumaa | Poola |
Koostis
Nisujahu, modifitseeritud tärklis, keedusool, maisitärklis, kuivatatud köögiviljad 10, 4% (sibulad, küüslauk, porrulauk), palmiõli, maitsetaimed 2, 8% (petersell, basiilik, pune, majoraan, tüümian), suitsutatud searasv, pärmiekstrakt, suhkur, laktoos, vürtsid, piimavalgud, lõhna- ja maitseained.
Allergeenid
Nisu, laktoos, piim. Toode võib sisaldada muna, soja, selleri ja sinepi osakesi.
Toitumisalane teave
100 grammi kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus (KJ/Kcal) | 447,7kJ/107kcal |
Rasvad (g) | 6,40 |
Millest küllastunud rasvhapped (g) | 1,80 |
Süsivesikud (g) | 1,60 |
Millest suhkrud (g) | 0,80 |
Valgud (g) | 10,70 |
Sool (g) | 0,60 |
Säilitamine ja kasutamine
Säilitada kuivas ja jahedas.
4 portsjonit. Ostunimekiri: 8 kana poolkoiba (umbes 1 kg).
Valmistamine: 1. Kuumuta ahi 200°C (ära kasuta grillfunktsiooni). Võta pakendist küpsetuskott ja eemalda sellelt punane kleebis. Küpsetuskoti sulgemiseks vajalik klamber on lisatud koti juurde. Pane kanakoivad ja maitseainesegu kotti. Külmunud kanaliha puhul tuleb see enne sulatada. 2. Sulge küpsetuskott klambriga 6-8 cm kauguselt koti avatud otsast. Ära tee koti otsa sõlme. Kotti õrnalt mudides jaota maitseainesegu ühtlaselt kanale. 3. Aseta küpsetuskott horisontaalses asendis küpsetamisalusele (mitte eelnevalt kuumutatud); klambriga suletud ots ei tohiks suruda vastu kana. Aseta küpsetusalus ahju madalamale tasandile. Küpsetuskott paisub küpsemise käigus ja ei tohi puutuda ahju seinu. 4. Küpseta kana 60 minutit temperatuuril 200°C. Ole ettevaatlik – küpsetuskott on kuum ja selle avamisel väljub sealt kuum õhk.
4 portsjonit. Ostunimekiri: 8 kana poolkoiba (umbes 1 kg).
Valmistamine: 1. Kuumuta ahi 200°C (ära kasuta grillfunktsiooni). Võta pakendist küpsetuskott ja eemalda sellelt punane kleebis. Küpsetuskoti sulgemiseks vajalik klamber on lisatud koti juurde. Pane kanakoivad ja maitseainesegu kotti. Külmunud kanaliha puhul tuleb see enne sulatada. 2. Sulge küpsetuskott klambriga 6-8 cm kauguselt koti avatud otsast. Ära tee koti otsa sõlme. Kotti õrnalt mudides jaota maitseainesegu ühtlaselt kanale. 3. Aseta küpsetuskott horisontaalses asendis küpsetamisalusele (mitte eelnevalt kuumutatud); klambriga suletud ots ei tohiks suruda vastu kana. Aseta küpsetusalus ahju madalamale tasandile. Küpsetuskott paisub küpsemise käigus ja ei tohi puutuda ahju seinu. 4. Küpseta kana 60 minutit temperatuuril 200°C. Ole ettevaatlik – küpsetuskott on kuum ja selle avamisel väljub sealt kuum õhk.