Selveri blogi: Miks peab Selveri töötaja teadma, palju Viimsi elanikud päevas kohukesi söövad?

Selveri blogi: Miks peab Selveri töötaja teadma, palju Viimsi elanikud päevas kohukesi söövad?

7.06.2019

Üks kõige suurematest, kui mitte kõige suurem väljakutse, on toidupoodide jaoks tellimushulkade analüüsimine. Lihtsalt öeldes tähendab see, et toidupoe riiulid ei tohi kunagi tühjad olla, aga kaupa ei tohiks ka üle jääda.

Foto: Scanpix

Selveri riiulid ei tohi olla tühjad, aga kaupa ei tohi ka üle jääda

Probleemsemad kaubad on just lühikeste, kuni viiepäevaste realiseerimisaegadega tooted, näiteks piima- ja lihakaubad. “See on kõige suurem väljakutse meie töötajatele, kes vastutavad just tellimuste eest: tellida piisav toodete kogus, et realiseerimisaja jooksul tooted oleksid ostetud,” ütles Selveri juht Kristi Lomp.

Loe edasi...

Время сессии истекло

Сессия была закрыта. Корзина сохранена

Продолжить
Время истекает!

Время бронирования истекает (5 минут осталось)

Зарезервированное время истекло

Бронирование удалено

Дальше