Lihaveise sisefilee steik (laagerdatud), RAKVERE LK, 360 g

17,99 € 49,97 €/кг
1
Штрих 4740003013015
Производитель HKSCAN ESTONIA AS
Страна происхождения Эстония
Описание
Laagertatud veiseliha. Liha on pärit valitud Eestimaa farmidest, mida teame ja usaldame.

Kasvatatud, tapetud (13) ja lõigatud Eestis.
Ингредиенты
Veiseliha (100%).
Хранение и использование
Säilitada temperatuuril +0...+4⁰C. Veiseliha valmistamisel kasutatakse 3 küpsusastet: Küps (well done) - liha sisetemperatuur vähemalt +71 °C , Poolküps (medium) - liha sisetemperatuur +60..+65 °C , Pooltoores (medium rare) - liha sisetemperatuur +50..+57 °C. Soovitame enne lihal küpsetamist pool tundi toatemperatuuril seista. Kuumuta paksupõhjalisel pannil väike kogus õli ning aseta sellele lihalõik. Pann olgu kuum, kuid ei tohi suitseda. Sisefilee võid enne pannile asetamist köögipaberiga kuivemaks tupsutada. Pruunista liha 3 minutit mõlemalt poolt; ära unusta ka lihatüki külgesid kergelt pruunistada. Lõpus maitsesta soola ja pipraga. Seejärel aseta liha 180 °C-ni eelkuumutatud ahju ning küpseta 2-5 minutit soovitud sisetemperatuurini. Küpse sisefileesteigi valmistamiseaeg on u. 5 minutit, poolküpse u.2,5 min ja pooltoore u. 2 minutit. Võta liha ahjust välja ning jäta 5-10 minutiks (fooliumi alla) puhkama, et lihamahlad ei voolaks välja. Steik serveeritakse pärast praadimist kuumalt.

Сопутствующие товары

Время сессии истекло

Сессия была закрыта. Корзина сохранена

Продолжить
Время истекает!

Время бронирования истекает (5 минут осталось)

Зарезервированное время истекло

Бронирование удалено

Дальше