Klassikaline ahjukana, TALLEGG, kg

4,59 € 4,59 €/кг
2.1
Штрих 2707585000002
Производитель HKSCAN ESTONIA AS
Страна происхождения Эстония
Ингредиенты
Kana-broiler (90%), vesi, keedusool (maks. 1,3%), taimsed kiud, tärklis, lõhna- ja maitseained, lõhna- ja maitsetugevdaja E621, happesuse regulaator E451, glükoos, suhkur, paprika ekstrakt, paksendaja E415. Tootes sisaldub allergeen: SELLER.
Аллергены
Seller
Пищевая ценность
Hа 100 граммов:
Энергия (кДж/ккал) 573,2kJ/137kcal
Жиры (г) 7,30
Из которых насыщенных жирных кислот (г) 2,20
Углеводы (г) 1,20
Из которых сахаров (г) 0,70
Белки (г) 16,40
Соль (г) 1,10
Хранение и использование
Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +75ºC. "Kõlblik kuni" kuupäev kehtib kinnise pakendi korral. Säilitada temperatuuril +2...+4˚C. Valmistamine: Võtke kana pakendist välja. Lõigake läbipaistvalt küpsetuskotilt ära nurk, et aur seda ei lõhuks. Asetage kana koos küpsetuskarbi ja -kotiga ahjupannile. Küpsetage 200ºC juures 1 tund ja 30 minutit (kui kana kaalub rohkem kui 1,5 kg, pikendage küpsetusaega). Küpsetamise teisel poolel võib kana pealispinna kõrbemise vältimiseks alandada ahju temperatuuri 175ºC-ni. Ärge laske küpsetamisel ahjutemperatuuril tõusta üle 200ºC kraadi. Pärast küpsetamist peab kana sisetemperatuur olema vähemalt +75ºC. Küpsetusaja lõppedes eemaldage küpsetuskott ning kastke ahjukana küpsetuskarpi kogunenud leemega - nii jääb lõpptulemus mahlasem. Soovi korral pruunistage küpsenud kana veel ilma küpsetuskotita krõbeda pealispinna saamiseks praeahjus grillelemendi all 5-10 minutit.NIPP!: Ärge algul küpsetuskotil nurka ära lõigake, vaid asetage kana ahju kinnise küpskotiga. Ca' 15-20 minuti möödudes, kui kilekott on tekkinud auru tõttu paisunud, torgake koti sisse auk või lõigake koti nurk ära. Sedasi tehes ei kleepu küpskile küpsetamise ajal kana külge ja on pärast lihtsam eemaldada.

Время сессии истекло

Сессия была закрыта. Корзина сохранена

Продолжить
Время истекает!

Время бронирования истекает (5 минут осталось)

Зарезервированное время истекло

Бронирование удалено

Дальше