OR
Pilt on illustreeriv. Tegelik pakend, värv ja vorm võivad erineda. Piltide kasutamine Selver ASi nõusolekuta keelatud.
Punase veini kaste, FOODSTUDIO, 230 ml
Ribakood | 4744481010078 |
---|---|
Tootja | PULJONG OÜ |
Päritolumaa | Eesti |
Tootekirjeldus
Punase veini kastmes on ideaalne hautada ahjuroogi ja sellele võib lisada erinevaid marju, võid, mett ja ürte. Kaste sobib eriti hästi kana-, pardi-, sea-, veise-, lamba- ja ulukilihaga.
Koostis
Veisepuljong (vesi, veise supikogu, sibul, porgand, petersellijuur, oliiviõli, tüümian, loorber, must pipar), punane vein (sisaldab sulfiide), sibul, tomatipasta (tomat, sool), maisitärklis, suhkur, meresool, must pipar, puravik, tüümian.
Toitumisalane teave
100 milliliitri kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus (KJ/Kcal) | 238,5kJ/57kcal |
Rasvad (g) | 1,60 |
Millest küllastunud rasvhapped (g) | 0,80 |
Süsivesikud (g) | 6,60 |
Millest suhkrud (g) | 4,00 |
Valgud (g) | 5,40 |
Sool (g) | 1,20 |
Säilitamine ja kasutamine
Säilitada: +2...+6⁰C
Kuumuta kaste sobilikule temperatuurile ning serveeri koos erinevate kuumade lihasroogadega. Samuti võib kasutada kastet ahjuroogade hautamiseks või lisada kastmele näiteks marju, ürte, võid vmt.
Kuumuta kaste sobilikule temperatuurile ning serveeri koos erinevate kuumade lihasroogadega. Samuti võib kasutada kastet ahjuroogade hautamiseks või lisada kastmele näiteks marju, ürte, võid vmt.