OR
Pilt on illustreeriv. Tegelik pakend, värv ja vorm võivad erineda. Piltide kasutamine Selver ASi nõusolekuta keelatud.
Nuudliroog Japanese Classic, OYAKATA, 93 g
Hind Partnerkaardiga | 0,99 € |
---|---|
Ribakood | 5901384502751 |
Tootja | AJINIMOTO POLAND SP.Z.O.O |
Päritolumaa | Poola |
Tootekirjeldus
Jaapanipärane kiirnuudliroog vürtsika kastmega. Oyakata nuudliroad aitavad avastada rameni (tähendus: soe nuudlisupp) söömise kultuuri Jaapanis.
Koostis
Kiirnuudlid (79%): NISU JAHU , palmiõli, modifitseeritud tärklis, sool, kergitusained (E500, E501). Vedel kaste (17%): SOJA kaste (vesi, SOJA OAD , NISU , sool), päevalilleõli, toiduvärvid: E150a, E150c; suhkur, SOJA kastme pulber (SOJA OAD , NISU , maltodekstriin, sool), maitsetugevdajad: E621, E635; õunasiidriäädika pulber (õunasiidriäädikas, maltodekstriin), vürtsid: ingver (0,4%), nelk (0,26%), tšilli, kaneel (0,25%), küüslaugupulber; lõhna- ja maitseained, happesuse regulaator: sidrunhape; pärmiekstrakt, sibulapulber. Lisandid (4%): porgand, kapsas, porrulauk.Toode võib sisaldada PIIMA , KOORIKLOOMAD e, molluskite, VÄÄVELDIOKSIID i, sulfitite, MUNA , KALA , SELLER i, SINEP i ja seesamiseemnete jääke.
Allergeenid
Soja, nisu. Toode võib sisaldada piima, koorikloomade, molluskite, vääveldioksiidi, sulfitite, muna, kala, selleri, sinepi ja seesamiseemnete jääke.
Toitumisalane teave
100 grammi kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus (KJ/Kcal) | 991,6kJ/237kcal |
Rasvad (g) | 11,20 |
Millest küllastunud rasvhapped (g) | 5,00 |
Süsivesikud (g) | 29,10 |
Millest suhkrud (g) | 2,00 |
Valgud (g) | 4,20 |
Sool (g) | 1,07 |
Säilitamine ja kasutamine
Säilitada kuivas, jahedas ja pimedas kohas.
Pakend sisaldab 1 portsjonit (180 g söömiseks valmis toodet).
1. Ava topsi kaas ja eemalda kastmekotike. 2. Vala nuudlitele 280 ml keevat vett (topsil näidatud piirjooneni). 3. Kata tops kaanega 3 minutiks. 4. Eemalda vesi läbi kaanel olevate aukude ja lisa kaste. 5. Sega ettevaatlikult ja naudi!
Pakend sisaldab 1 portsjonit (180 g söömiseks valmis toodet).
1. Ava topsi kaas ja eemalda kastmekotike. 2. Vala nuudlitele 280 ml keevat vett (topsil näidatud piirjooneni). 3. Kata tops kaanega 3 minutiks. 4. Eemalda vesi läbi kaanel olevate aukude ja lisa kaste. 5. Sega ettevaatlikult ja naudi!