Lihaveise Ribeye steik (laagerdatud), RAKVERE LK, 400 g

11,99 € 29,98 €/kg
1
Ribakood 4740003013022
Tootja HKSCAN ESTONIA AS
Päritolumaa Eesti
Tootekirjeldus
Laagertatud veiseliha. Liha on pärit valitud Eestimaa farmidest, mida teame ja usaldame.

Kasvatatud, tapetud (13) ja lõigatud Eestis.
Koostis
Veiseliha (100%).
Säilitamine ja kasutamine
Säilitada temperatuuril +0...+4⁰C. Veiseliha valmistamisel kasutatakse 3 küpsusastet: Küps (well done) - liha sisetemperatuur vähemalt +71 °C , Poolküps (medium) - liha sisetemperatuur +60..+65 °C , Pooltoores (medium rare) - liha sisetemperatuur +50..+57 °C. Soovitame enne lihal küpsetamist pool tundi toatemperatuuril seista. Kuumuta paksupõhjalisel pannil väike kogus õli ning aseta sellele lihalõik. Pann olgu kuum, kuid ei tohi suitseda. Sisefilee võid enne pannile asetamist köögipaberiga kuivemaks tupsutada. Pruunista liha 3 minutit mõlemalt poolt; ära unusta ka lihatüki külgesid kergelt pruunistada. Lõpus maitsesta soola ja pipraga. Seejärel aseta liha 180 °C-ni eelkuumutatud ahju ning küpseta 2-5 minutit soovitud sisetemperatuurini. Küpse sisefileesteigi valmistamiseaeg on u. 5 minutit, poolküpse u.2,5 min ja pooltoore u. 2 minutit. Võta liha ahjust välja ning jäta 5-10 minutiks (fooliumi alla) puhkama, et lihamahlad ei voolaks välja. Steik serveeritakse pärast praadimist kuumalt.

Sarnased tooted:

Aeg saab otsa!

Teie reserveeritud aeg saab otsa 5 minuti pärast.

Reserveeritud aeg sai otsa

Reserveering eemaldati

Jätka
Sessioon aegus.

Sessioon lõpetati. Ostukorv salvestatud.

Jätka