Klassikaline ahjukana, TALLEGG, kg

4,39 € 4,39 €/kg
2.1
Ribakood 2707585000002
Tootja HKSCAN ESTONIA AS
Päritolumaa Eesti
Koostis
Kana-broiler (90%), vesi, keedusool (maks. 1,3%), taimsed kiud, tärklis, lõhna- ja maitseained, lõhna- ja maitsetugevdaja E621, happesuse regulaator E451, glükoos, suhkur, paprika ekstrakt, paksendaja E415. Tootes sisaldub allergeen: seller.
Allergeenid
Seller
Toitumisalane teave
100 grammi kohta:
Energiasisaldus (KJ/Kcal) 573,2kJ/137kcal
Rasvad (g) 7,30
Millest küllastunud rasvhapped (g) 2,20
Süsivesikud (g) 1,20
Millest suhkrud (g) 0,70
Valgud (g) 16,40
Sool (g) 1,10
Säilitamine ja kasutamine
Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +75ºC. "Kõlblik kuni" kuupäev kehtib kinnise pakendi korral. Säilitada temperatuuril +2...+4˚C. Valmistamine: Võtke kana pakendist välja. Lõigake läbipaistvalt küpsetuskotilt ära nurk, et aur seda ei lõhuks. Asetage kana koos küpsetuskarbi ja -kotiga ahjupannile. Küpsetage 200ºC juures 1 tund ja 30 minutit (kui kana kaalub rohkem kui 1,5 kg, pikendage küpsetusaega). Küpsetamise teisel poolel võib kana pealispinna kõrbemise vältimiseks alandada ahju temperatuuri 175ºC-ni. Ärge laske küpsetamisel ahjutemperatuuril tõusta üle 200ºC kraadi. Pärast küpsetamist peab kana sisetemperatuur olema vähemalt +75ºC. Küpsetusaja lõppedes eemaldage küpsetuskott ning kastke ahjukana küpsetuskarpi kogunenud leemega - nii jääb lõpptulemus mahlasem. Soovi korral pruunistage küpsenud kana veel ilma küpsetuskotita krõbeda pealispinna saamiseks praeahjus grillelemendi all 5-10 minutit.NIPP!: Ärge algul küpsetuskotil nurka ära lõigake, vaid asetage kana ahju kinnise küpskotiga. Ca' 15-20 minuti möödudes, kui kilekott on tekkinud auru tõttu paisunud, torgake koti sisse auk või lõigake koti nurk ära. Sedasi tehes ei kleepu küpskile küpsetamise ajal kana külge ja on pärast lihtsam eemaldada.

Sessioon aegus.

Sessioon lõpetati. Ostukorv salvestatud.

Jätka
Aeg saab otsa!

Teie reserveeritud aeg saab otsa 5 minuti pärast.

Reserveeritud aeg sai otsa

Reserveering eemaldati

Jätka