Kirsi-rummimarinaadis grill-liha seavälisfileest, RAKVERE LK, 580 g

4,99 € 8,60 €/kg
1
Hind Partnerkaardiga 3,99 €
Ribakood 4740003010922
Tootja HKSCAN ESTONIA AS
Päritolumaa Eesti
Tootekirjeldus
Kirsi-rummimarinaadis grill-liha on väherasvasest seavälisfileest hõrgutis, mis eheda kirsipüree ja rummiga marinaadis saanud marjaselt peene maitsestuse, mille kerget vürtsikust rikastab suitsune nüanss.
Koostis
Seavälisfilee (67%), marinaad. Marinaadi koostisosad: kirsipüree (9%), vesi, rumm (2%), rapsiõli, suhkur, sool, vürtsid (sh paprika), psülliumi kiud, hüdrolüüsitud taimne valk, lõhna- ja maitseained, stabilisaatorid: E412 ja E415, happesuse regulaator: sidrunhape, antioksüdant: E316, säilitusained: E202, E211.
Allergeenid
Paprika
Toitumisalane teave
100 grammi kohta:
Energiasisaldus (KJ/Kcal) 606,7kJ/145kcal
Rasvad (g) 5,00
Millest küllastunud rasvhapped (g) 1,30
Süsivesikud (g) 4,00
Millest suhkrud (g) 4,00
Valgud (g) 21,00
Sool (g) 1,60
Säilitamine ja kasutamine
Säilitamine: +2…+4 °C. Valmistamine: aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~180 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma.

Sarnased tooted:

Aeg saab otsa!

Teie reserveeritud aeg saab otsa 5 minuti pärast.

Reserveeritud aeg sai otsa

Reserveering eemaldati

Jätka
Sessioon aegus.

Sessioon lõpetati. Ostukorv salvestatud.

Jätka