Kirsi-rummimarinaadis grill-liha seavälisfileest, RAKVERE LK, 580 g

4,99 € 8,60 €/kg
1 tk
Tootja HKSCAN ESTONIA AS
Päritolumaa Eesti
Ribakood 4740003010922
SKU T000033202
Kirsi-rummimarinaadis grill-liha on väherasvasest seavälisfileest hõrgutis, mis eheda kirsipüree ja rummiga marinaadis saanud marjaselt peene maitsestuse, mille kerget vürtsikust rikastab suitsune nüanss.
Seavälisfilee (67%), marinaad. Marinaadi koostisosad: kirsipüree (9%), vesi, rumm (2%), rapsiõli, suhkur, sool, vürtsid (sh paprika), psülliumi kiud, hüdrolüüsitud taimne valk, lõhna- ja maitseained, stabilisaatorid: E412 ja E415, happesuse regulaator: sidrunhape, antioksüdant: E316, säilitusained: E202, E211.
Paprika
100 grammi kohta
Energiasisaldus (KJ/Kcal) 606.7kJ/145kcal
Rasvad (g) 5
Millest küllastunud rasvhapped (g) 1.30
Süsivesikud (g) 4
Millest suhkrud (g) 4
Valgud (g) 21
Sool (g) 1.60
Säilitamine: +2…+4 °C. Valmistamine: aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~180 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma.