OR
Pilt on illustreeriv. Tegelik pakend, värv ja vorm võivad erineda. Piltide kasutamine Selver ASi nõusolekuta keelatud.
Kalmaarirõngad taignas, ISLAMAR, 500g
Ribakood | 8413344901049 |
---|---|
Tootja | KANGAMIUT SEAFOOD A/S |
Päritolumaa | Hispaania |
Tootekirjeldus
Külmutatud Kalmaarirõngad taignas
Koostis
Kalmaar, õli, jahu
Toitumisalane teave
100 grammi kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus (KJ/Kcal) | 958,1kJ/229kcal |
Rasvad (g) | 12,60 |
Millest küllastunud rasvhapped (g) | 1,10 |
Süsivesikud (g) | 24,00 |
Millest suhkrud (g) | 2,00 |
Valgud (g) | 5,70 |
Sool (g) | 1,60 |
Säilitamine ja kasutamine
Säilitada temperatuuril -18⁰C või külmemas.
Pannil: sulatatud rõngad praadida väga kuumas õlis (180-190 ° C). Õli temperatuuri säilitamiseks on soovitatav praadida paar kalmaarirõngast korraga. Keera ümber pärast 2-3 minutit kuni nad on krõmpsuvad ja kuldsed. Fritüüris: sulatatud rõngad fritüürida kuumas õlis (180-190 ° C) 2 minutit, kuni nad on krõmpsuvad ja kuldsed. Ahjus: sulatatud rõngad küpseta 200-220 ° C juures 8-10 minutit, siis keera tükid ümber ja jätkata toiduvalmistamise nii, et toode on krõmpsuv ja kuldne.
Pannil: sulatatud rõngad praadida väga kuumas õlis (180-190 ° C). Õli temperatuuri säilitamiseks on soovitatav praadida paar kalmaarirõngast korraga. Keera ümber pärast 2-3 minutit kuni nad on krõmpsuvad ja kuldsed. Fritüüris: sulatatud rõngad fritüürida kuumas õlis (180-190 ° C) 2 minutit, kuni nad on krõmpsuvad ja kuldsed. Ahjus: sulatatud rõngad küpseta 200-220 ° C juures 8-10 minutit, siis keera tükid ümber ja jätkata toiduvalmistamise nii, et toode on krõmpsuv ja kuldne.
Hoiatused
Ülessulatatud toodet uuesti mitte külmutada!