Küpsetuslehed kanale ürtidega, MAGGI, 23,4 g

1,19 € 50,85 €/kg
1
Ribakood 8585002469724
Tootja NESTLE
Päritolumaa Poola
Tootekirjeldus
Maggi Idea uuenduslik lahendus – vürtside ja maitsetaimede seguga kaetud spetsiaalne küpsetuspaber, mis võimaldab küpsetada liha omas mahlas nii, et vürtside ja maitsetaimede maitse ja aroom imbub täielikult lihasse.
Koostis
Palmirasv (palmirasv, antioksüdant (rosmariiniekstrakti)), iodized soola, päevalilleõli, sibul pulber 11, 4%, tomati pulber 8, 5%, hernes kiudained, inuliin kiudained, taimse valgu hüdrolüsaat (lõhna-ja maitseained, nisu valk, sool, palmiõli), basiilik 2, 7%, kuivatatud petersell 2, 6%, küüslaugupulbrit 2, 5%, rosmariini 2, 1%, lõhna-ja maitseained, tüümian 1, 4%, pune 1, 3%, happesuse regulaator (sidrunhape), tomati tükid 0, 9%, kuivatatud küüslauk ekstrakt, maitseainetega 0, 8%, maisitärklis, musta pipart jahvatatud 0, 4%, kuivatatud basiilik ekstrakti. % - viitab koostisosa sisaldus kogu toote.
Allergeenid
Nisu. Võib sisaldada piima, muna, soja, selleri ja kala osakesi.
Toitumisalane teave
100 grammi kohta:
Energiasisaldus (KJ/Kcal) 481,2kJ/115kcal
Rasvad (g) 2,63
Millest küllastunud rasvhapped (g) 0,86
Süsivesikud (g) 0,87
Millest suhkrud (g) 0,43
Valgud (g) 21,74
Sool (g) 0,88
Säilitamine ja kasutamine
Säilitada kuivas kohas temperatuuril alla 30°C. Avatud pakendit hoida kuivas, jahedas ja pimedas kohas. Avatud pakendis toode säilib kuni 14 päeva. Mitte uuesti külmutada.
Poenimekiri:
600 g kana rinnaliha (4 tükki, umbes 150 g/tükk ). Valmistamine:
1. Eelsoojendage puhas pann (eelistage teflonpanni) gaasipliidil väikse leegiga või elektripliidil keskmise kuumusega. Ärge lisage õli.
2. Haamerdage kana rinnatükki (umbes 150 g) pisut õhemaks kuni selle paksuseks on vähem kui 2 cm (1,5-2 cm), asetage see Papyrus™ küpsetuspaberi ühele poolele ning katke teise poolega. Vajutage õrnalt, et paber kinnituks liha külge.
3. Pange Papyrus® küpsetuspaberisse keeratud lihatükk eelsoojendatud pannile rasva või õli lisamata ning küpsetage keskmisel kuumusel või gaasipliidil väikse leegiga 5 minutit mõlemalt poolt. Paksemate lihatükkide (üle 2 cm) puhul pikendage küpsetusaega 7-8 minutini mõlemalt poolt või kuni liha on küps. Kui maitseained kipuvad kõrbema minema, vähendage kuumust ning pikendage küpsetamisaega kuni liha on küps.
4. Võtke kana pannilt ära, asetage taldrikule ning eemaldage enne söömist liha ümbert Papyrus™ küpsetuspaber. Head isu!
MÄRKUS: Toode ei sobi kasutamiseks mikrolaineahjus, ahjus või grillil.

Sarnased tooted:

Aeg saab otsa!

Teie reserveeritud aeg saab otsa 5 minuti pärast.

Reserveeritud aeg sai otsa

Reserveering eemaldati

Jätka
Sessioon aegus.

Sessioon lõpetati. Ostukorv salvestatud.

Jätka