Lisamenüü

Selver Selver

Sa oled siin

Prindi

Retseptid

Banaanikeeks

Vaadatud 2 702 korda

Valmistamine

  • 1

    Määri võiga ümmargune lahtikäiv 26 cm läbimõõduga seest auguga keeksivorm või suurem piklik keeksivorm.
    Vahusta toasoe või suhkruga, lisa ükshaaval munad, jätkates vahustamist, kuni segu on vahuline. Sega teises kausis nisujahu söögisooda ja küpsetuspulbriga. Püreesta kahvliga banaanid ning lisa koos kohvi ja jahuseguga tainale.
    Ära enam vahusta, vaid sega ühtlaseks. Vala vormi ja küpseta 175 kraadi juures 45- 60 minutit, olenevalt vormi suurusest. Katsu tikuga küpsust – tikk peab kuivaks jääma. Lase jahtuda enne serveerimist. Säilita kooki külmas, siis maitseb see kõige paremini.